Bruiloft Dennis & Megan

Bruiloft van Dennis & Megan

Een bruiloft in Delft, bij de Rieten dak. Een prachtige locatie en het was een prachtige dag voor de bruiloft van Dennis en Megan. De zon straalde aan de heldere hemel en er was geen wolkje te bekennen.

Ik begon met vastleggen van deze dag bij Megan en haar moeder. Samen waren ze boven bij de locatie zich aan het voorbereiden. Het was allemaal heel ontspannen en en onder een genot van een glaasje bubbels werd haar make-up verzorgd en heeft ze haar jurk aangetrokken. Beneden verzamelde de gasten en zagen we Dennis meerdere keren gespannen rondlopen. En eindelijk mocht Megan met haar jurk van de ronde trap, waar haar vader haar stond op te wachten. Megan werd door haar vader begeleid naar het altaar, waar Dennis met een zenuwachtige blik haar op stond te wachten.

De ceremonie was intiem, en werd begeleid door babs Janine Keijzer. Na de ceremonie was er natuurlijk tijd voor taart, die was met liefde gemaakt door de zus van de bruidegom. Natuurlijk heb ik een stukje geproefd en hij was heerlijk. 

Het Rieten dak ligt in een prachtig natuurgebied en daar hebben we ook de fotoshoot gedaan. Lekker ontspannen en ze hebben samen veel lol gehad. En natuurlijk gewoon even het moment samen, want de huwelijksdag gaat zo snel en tijdens de fotoshoot kan je even het moment samen beleven. En dat is als fotograaf het moment dat je de mooiste foto krijgt.

Toen we terugkwamen hebben we snel alle groepsfoto’s gemaakt, want als je familie helemaal overkomt uit Amerika is het wel heel belangrijk om dan gelijk de familiefoto’s te maken. Zeker voor de ouders van de bruid! Na nog een heerlijke drankje, mocht het bruidspaar aan tafel.

De tafel was prachtig gedekt en iedereen had ook een persoonlijk koekje gekregen van het bruidspaar. Iedereen heeft genoten van het diner, wat natuurlijk werd afgesloten met een prachtig feest. Na de openingsdans en de dans met haar vader ben ik rustig naar huis gegaan. 

Als fotograaf heb ik echt genoten, want omdat het heel intiem was en heel bijzonder was dat de familie van de bruid erbij was.  Merkte ik als fotograaf dat het heel dierbaar is dat ze samen op een foto staan. 

Na 3 weken heb ik de foto’s afgeleverd en kreeg ik dit mailtje als reactie:

REVIEW van het bruidspaar Dennis en Megan:.

Wij danken u nogmaals voor uw uitzonderlijke diensten en professionalisme. Wij waarderen je harde werk en toewijding om elk moment zo perfect mogelijk vast te leggen.

 

Uw foto’s zullen ons altijd herinneren aan onze prachtige trouwdag, en we zijn blij dat we u als onze fotograaf hebben gekozen.

groeten Dennis en Megan