Bruiloft Ton & Wendy

Op een stralende lentedag mocht ik het huwelijk vastleggen van Ton en Wendy. Deze bijzondere gelegenheid werd gevierd op een hele mooie en gezellige locatie Zzamenhoeve boerderij in Nootdorp. De bruid heeft alle aankleding zelf gemaakt en de locatie was ook prachtig versierd. 

Ik begon mijn dag bij Wendy, die al druk bezig was met alle voorbereidingen. Het was voor mij heel bijzonder om erbij te zijn, want we zijn oud collega’s van de tijd dat ik in de zorg werkte. Wendy werd geholpen door haar vriendin in haar trouwjurk en daarna mocht Wendy inspanning wachten op haar Ton.

Ze hadden een firstlookmoment geregeld, echt even met ze tweetjes. Hoe bijzonder blijft dit toch dat hier als fotograaf dan zo bij mag zijn om dit vastteleggen. In de buurt van de Zzamenhoeve boerderij staat een heel schattig wit kerkje, waar het bruidspaar graag foto’s wilde maken. Het was een kleine klim naar boven, maar met de blauwe lucht op de achtergrond leek het net of we in het buitenland waren. 

Toen we terug kwamen op de locatie stonden alle gasten, incl hun kinderen en kleinkinderen te wachten. Tot hun schrik en als grapje had het bruidspaar eerst een clown laten opkomen en daarna kwamen zij als verrassing. De gezichtjes van de kleinkinderen waren fantastisch en ze hebben tijdens het borrelen en eten genoten van alle kunstjes van de clown. Het bruidspaar heeft genoten van een heerlijke bbq en ik ben tussendoor even naar huis gegaan en kwam terug voor de ceremonie en het feest.

Omdat de ceremonie in de avonduren was kon het bruidspaar tijdens de ceremonie genieten van een prachtige zonsondergang. Wat een feest om als fotograaf dit vastteleggen. Na de ceremonie was er een toost met bubbels en een tafel vol prachtige koekjes, lollies & cakejes gemaakt door de dochter van het bruidspaar. En natuurlijk daarna een spetterend feest met een prachtige openingsdans. Het bruidspaar had nog een vraag of ik de “Jerusalem-challenge” wilde vastleggen want daar hadden ze druk op geoefend.

Na deze challenge heb ik nog een paar sfeerfoto’s gemaakt en ben ik naar huis gegaan. Het was echt weer een hele bijzonder dag om mee te maken. Vooral omdat ik de bruid al kende en weet hoe belangrijk deze dag was voor haar. Heerlijk om voor dit bruidspaar dan mooie foto’s te mogen maken.

Na ongeveer 3 weken kreeg het bruidspaar de foto’s:

Review:

Wat een fantastische kado troffen wij net aan toen we thuis kwamen! Echt te gek!!

Heel erg bedankt voor alles! We hebben echt een fantastische dag gehad, precies hoe we voor ogen hadden. Mooie foto’s om op terug te kijken!!

Veel liefs Ton en Wendy